/ 30 Aug

Van appen naar sexchatten, hoe doe je dat?

Sexchatten hoort er tegenwoordig eigenlijk gewoon een beetje bij. Niemand kijkt er meer raar van op. De meeste mensen doen dit met iemand met wie ze al sex hebben gehad, maar er is ook een groot deel mensen die het geil vindt om dat met wildvreemden te doen.

Als je al sex met iemand hebt gehad, dan is het iets makkelijker om van een appje naar een sexchat te gaan. Je hoeft dan maar te beginnen over dat je steeds moet denken aan toen jullie samen waren. Maar als je nog geen sex hebt gehad, dan kan het voor sommige mensen ongemakkelijk zijn om over sex te beginnen.

Van flirten naar sexchatten

Ben je aan het appen met iemand die je ook geil vindt, en wil je sexchatten, dan wil je het natuurlijk niet verpesten of een blauwtje lopen. Eigenlijk zou je daar gewoon maling aan moeten hebben, want niet geschoten, is altijd mis, maar zo steekt niet iedereen in elkaar.

Je kan dan moeilijk gewoon opeens over sex beginnen. Dat voelt heel ongemakkelijk en je wil ook niet dat iemand zich er onprettig bij voelt. Daarnaast voelen velen zich er niet goed bij wanneer ze heel direct worden aangesproken op sex, terwijl als het wat subtieler begint, dan zijn ze opeens niet meer te houden.

Subtiel beginnen met sexchatten

Sexchatten is niet echt subtiel, het is juist vrij expliciet in veel gevallen, maar je kan er wel subtiel mee beginnen. Door bijvoorbeeld eerst te flirten. Heb je de kans om een complimentje te maken, een grapje te maken of op een andere manier te flirten, laat die kans dan niet schieten. Krijg je een positieve reactie erop, dan kan je een volgende keer nog een stapje verder gaan.

Dubbelzinnige opmerkingen om te sexchatten

De stap naar sexchatten is ook sneller gemaakt met een dubbelzinnige opmerking. Doe dit wel pas na het flirten en als je daar een positieve reactie op hebt gehad, want anders kan het ook wat vervelend overkomen, zeker als die ander geen zin heeft in een sexchat.

Het fijne hieraan is dat je het altijd nog af kan doen als een grapje. Dit is vooral fijn met mensen die je kent. Bij vreemden maakt dat iets minder uit. En hoe vreemd het ook mag zijn, met vreemden heb je sneller sexchats dan met bekenden.

Sexchatten met vreemden

Er zijn ontzettend veel soorten sexsites waar ook een chatfunctie te vinden is. Dat kunnen specifieke sexchat websites zijn, maar ook op sexdating- en andere sexsites kan je chatten. Op een sexsite is iedereen lid omdat ze op zoek zijn naar sex. Het is dan zelfs wenselijk dat je het over sex hebt.

Je wil immers weten of jullie dezelfde seksuele voorkeuren en wensen hebben. Het onderwerp sex komt dan veel sneller ter sprake. Het is evengoed aan te raden om daar niet meteen over te beginnen of het alleen maar over sex te hebben, dan voelen mensen zich minder serieus genomen, en als jij meer dan sexchatten zoekt, dan toon je zo ook interesse in een persoon.

Copyright © 2023 Alle rechten voorbehouden | Onlinegratisdating.nl